Prikazuje se 13 rezultata

Castile

30.00kn

Sapun izrađen od isključivo našeg, ekstra djevičanskog maslinovog ulja pri temperaturi od 27 do 30 stupnjeva. Hladnim postupkom izrade sačuvani su antioksidansi i ostali korisni sastojci maslinovog ulja. Antioksidansi iz maslinovog ulja pomažu u obnovi oštećenih stanica kože te joj vraćaju vitalnost. Namijenjen je svima koji žele svojoj koži pružiti najbolju skrb, poglavito za one s osjetljivom kožom, trudnice, bebe. Dobar je u borbi protiv akni i ekcema. Najpogodniji je od svih sapuna za kupanje beba. Zbog antialergijskih razloga sapun ne sadrži ni mirise ni boje. Pogodan za njegu lica i tijela.

Forest fever

25.00kn

Eterično ulje bora rashlađuje, osvježava i oživljava dok miris eteričnog ulja limunske trave poboljšava raspoloženje. Idealna kombinacija esencija za rano buđenje.

Honey

25.00kn

Svojim antiseptičkim, antibakterijskim i protuupalnim djelovanjem med oplemenjuje ovaj sapun. Također, kao jedan od najboljih humektanata med privlači vlagu na vašu kožu. Pruža izniman osjećaj vlažnosti. Zbog umirujućeg djelovanja izrazito je dobar za sve tipove osjetljive i suhe kože. Sapun sadrži eterično ulje limunske trave koje podiže raspoloženje. Pogodan za njegu lica i tijela.

Kiss & hug

25.00kn

Sapun s mirisom adventa. Miris cimeta zagrijava i stimulira, dok miris naranče uklanja strah, potiče dobro raspoloženje i uveseljava. Kombinacija mirisa spravljena je da u hladnim danima podiže raspoloženje i radost. Pogodan za njegu lica i tijela.

Lavender

25.00kn

Eterično ulje lavande izvrsno je za njegu kože, umiruje i zacjeljuje. Bijela glina je pogodna za zrelu, osjetljivu, iritiranu te suhu kožu jer sadrži najmanje metala. Ovaj sapun kombinacija je umirujućeg svojstva gline s umirujućim i opuštajućim svojstvima lavande.

Morning sunshine

25.00kn

Miris limunske trave poboljšava raspoloženje i blago osvježava. Smatra se opuštajućim mirisom, dok ga neki aromaterapeuti ističu kao savršenu esenciju za rano buđenje. Smanjuje živčanu napetost i druge poremećaje vezane uz stres.

Perfect day

25.00kn

Aromaterapeuti kadulju koriste kod neredovitih menstruacija, migrena i bolova u mišićima. Eterično ulje kadulje i naranče se zajedno koriste kod depresije, živčane napetosti, loše probave te kod problema vezanih za stres. Ova nježna kombinacija mirisa ima snažan učinak u borbi protiv stresa. 

Spa sapun

25.00kn

Ako van je život pa, vratite ga sapunom spa! Sapun za blagi piling sa morskom soli i eteričnim uljem mente, lavande i eukaliptusa. Spa sapun tonizira i čisti kožu i izvrstan je piling. Priuštite sebi wellness doživljaj u vlastitoj kupaonici. Pogodan za njegu lica i tijela. 

Spirulina i zelena glina

25.00kn

Alga spirulina i zelena glina sa eteričnim uljima čajevca i ružmarina. Izvrstani za masnu kožu. Alga spirulina privlači toksine i teške metale. Zelena glina, bogata oksidom željeza, čisti kožu i otklanja masnoću, dobra je za mješovitu, masnu i nečistu kožu. Ovaj sapun je obogaćen eteričnim uljem ružmarina i čajevca kako bi potaknuo antibakterijska svojstva i pomogao nečistoj, masnoj i koži sklonoj aknama. 

Strong Love

25.00kn

Eterično ulje cedra umiruje i smanjuje stres i napetost dok eterično ulje kadulje popravlja raspoloženje i opušta. Oba eterična ulja smatraju se afrodizijacima.

Summertime

25.00kn

Sapun s eteričnim uljima naranče, lavande, i planinskog papra. Zrnca maka te stopostotno kokosovo ulje daju vrlo snažan piling. Idealan za oštećene pete i kožu koja se guli.

Terra Meditarranea

25.00kn

Eterično ulje limuna popravlja raspoloženje i rashlađuje. Miris ružmarina osvježava, razbistruje, grije i osnažuje. Miris lavande popravlja raspoloženje, umiruje i osvježava. Ova cvjetna i biljna kombinacija mirisa trenutno vraća sjećanje na ljeto i Mediteran.

Wild Jungle

25.00kn

Kombinacija eteričnih ulja ružmarina i naranče djeluje osvježavajuće i podiže raspoloženje. Ulja su dobro za zrelu kožu, te kožu oštećenu od sunca i vjetra. Dobro se upija u kožu i kosu (sapun je pogodan i za vrlo kratke frizure). Eterično ulje naranče uklanja strah, potiče dobro raspoloženje i uveseljava. Eterično ulje ružmarina potiče koncentraciju i uklanja bezvoljnost.