Prikazuje se 4 rezultata

Kiss & hug

25.00kn

Sapun s mirisom adventa. Miris cimeta zagrijava i stimulira, dok miris naranče uklanja strah, potiče dobro raspoloženje i uveseljava. Kombinacija mirisa spravljena je da u hladnim danima podiže raspoloženje i radost. Pogodan za njegu lica i tijela.

Perfect day

25.00kn

Aromaterapeuti kadulju koriste kod neredovitih menstruacija, migrena i bolova u mišićima. Eterično ulje kadulje i naranče se zajedno koriste kod depresije, živčane napetosti, loše probave te kod problema vezanih za stres. Ova nježna kombinacija mirisa ima snažan učinak u borbi protiv stresa. 

Summertime

25.00kn

Sapun s eteričnim uljima naranče, lavande, i planinskog papra. Zrnca maka te stopostotno kokosovo ulje daju vrlo snažan piling. Idealan za oštećene pete i kožu koja se guli.

Wild Jungle

25.00kn

Kombinacija eteričnih ulja ružmarina i naranče djeluje osvježavajuće i podiže raspoloženje. Ulja su dobro za zrelu kožu, te kožu oštećenu od sunca i vjetra. Dobro se upija u kožu i kosu (sapun je pogodan i za vrlo kratke frizure). Eterično ulje naranče uklanja strah, potiče dobro raspoloženje i uveseljava. Eterično ulje ružmarina potiče koncentraciju i uklanja bezvoljnost.