Prikazuje se 5 rezultata

Biokovski melem

80.00kn

Ova kozmetička energetska bomba služi za njegu oštećene i umorne kože ruku, vrata, pa čak i lica suhe ili oštećene kože. Namijenjen je svima koji u što kraćem roku žele sanirati nepravilnosti, a pravi je melem i za penjače, alpiniste, planinare i fizičke radnike.Smilje obnavlja kožu i ubrzava zacjeljivanje hematoma i ožiljaka. Gospina trava je dobra kod opekotina od sunca, prištića, ljuštenja kože, ekcema, pa do otvorenih rana i postoperativnih ožiljaka. Neven služi u epitelizaciji kože, općem poboljšavanju izgleda kože te se koristi za liječenje ekcema, lišaja, opekotina, posjekotina i infekcija kože, gnojnih rana, fistula i proširenih vena. Neven sadrži i supstance koje djeluju na bakterije, gljivice i viruse tako što sprječavaju njihov razvoj. Lavanda umiruje i liječi opekotine, ubrzava zacijeljivanje oštećenja kože, rana i uboda, ali i ublažava reumatske tegobe, išijalgije, kostobolje i mišićobolje. Stolisnik, nazivan hajdučkom travom jer su je hajduci koristili za vidanje rana, smanjuje vrijeme krvarenja. Crni kim pomaže kod istegnutih mišića, ligamenata i ostalih sportskih ozljeda.

Immortelle lip balm

35.00kn

Smilje je dobro i kod infekcija herpesa kao i kod zacijeljivanja ožiljaka, hematoma. Ricinusovo ulje povećava debljinu kože te ima sjaj koji dodatno čini usne lijepima. Kokosovo ulje je bogato antioksidansima, omekšava i bitno hrani kožu. Maslinovo ulje hrani, štiti i omekšava kožu.

Immortelle drops

50.00kn

Maslinovo ulje omekšava, regenerira, hrani i vlaži kožu. Djeluje protuupalno, ulazi u epidermu brzo i snažan je antioksidans. Smilje obnavlja kožu i ubrzava zacijeljivanje hematoma i ožiljaka. Dalmatinsko smilje je ono najcjenjenije na tržištu. Ulje smilja je posebno podobno za virusne infekcije kože i smanjivanje alergijskih reakcija kože. Smilje je izvrstan antioksidans, antilergik i baktericid. Ima snažno protuupalno i protivirusno djelovanje i zato smilje, bolje i brže nego velika većina ispitanih biljaka zacijeljuje, pa čak i dezinficira rane. Smilje je dobar stimulator ishrane i disanja. Smilje djeluje protiv virusa herpesa. Ovaj macerat se koristi kod suhe, oštećene i zrele kože te poslije sunčanja.

Immortelle balm

50.00kn

Immortelle balm namijenjen je regeneraciji odnosno obnavljanju kože čineću ju mekom i glatkom. Spas za umornu, oštećenu i osunčanu kožu! Smilje-immortelle poznato je po tome što koži vraća vitalnost, zacjeljuje modrice, briše ožiljke i bore. Izvrsno je i za virusne infekcije kože te ublažava alergijske reakcije na koži. Smilje macerirano u Tučepskom ekstra djevičanskom maslinovom ulju odlično obnavlja kožu nakon sunčanja.