Honey

25.00kn (3.32 €)

Med je humektant – privlači i zadržava vlagu na koži te posjeduje antimikrobna svojstva. Ako želite što nježniju kožu tijela nakon pranja, ovaj sapun je najbolji izbor. Nakon pranja sapunom od meda koža je nježna, mekana i baršunasta. Zbog umirujućeg djelovanja izrazito je dobar za sve tipove osjetljive, suhe kože. Med je dobar čak i prema upaljenoj, masnoj koži.  Sapun od meda sadrži eterično ulje limunske trave koje podiže raspoloženje. Ako želite prati lice sapunom, možete pokušati s ovim.

Dodatne informacije

Težina 100 g
Upotreba

Sapun s medom je pogodan za svakodnevno pranje tijela, ruku i lica. Sapun se masira po mokroj koži i ispire vodom. Sapun držite na suhom, u posudama koje ne zadržavaju vodu.

Sastav

Saponificirano maslinovo i kokosovo ulje, voda, glicerin – prirodni produkt saponifikacije, eterično ulje limunske trave (Cymbopogon Flexuosus essential oil) med, prah slatke paprike

Čuvanje sapuna

Sapune koji nisu u upotrebi čuvajte na suhom, tamnom i hladnom mjestu. Između upotrebe ih držite u o pliticama. Možete odrezati i koristiti manji dio sapuna kako bi sapun duže trajao.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo.