sapunerija rustika logo

Sapunske priče – crtice o prirodnim sapunima

Prirodni sapuni i sve što se o njima može saznati nalazi se na blogu Sapunerije Rustike. Kako prirodni bio sapuni za lice štite vašu kožu? Može li se napraviti sapun za kosu? Trebaš recept za sapun? Na pravom si mjestu. Saznajte što je novo na tržištu prirodne kozmetike u Hrvatskoj, kako se kreću trendovi i zašto je baš izrada sapuna novi hobi brojnih žena.

recept za izradu sapuna za bebe
Sapunske priče

Sapun za bebe od svinjske masti

Sapun za bebe nikada ne bi smio sadržavati bojila, mirise i dodatke kako ne bi iritirao osjetljivu i nježnu kožu bebe. Za ovaj sapun potrebna su vam samo tri sastojka.

luksuzni sapun sa zeolitom
Sapunske priče

Recept za luksuzni sapun sa zeolitom

Ovaj luksuzni sapun sa zeolitom pruža izuzetnu čistoću i detoksikaciju kože. Zeolit u njegovu sastavu je mineral vulkanskog podrijetla koji je ujedno i najsnažniji prirodni detoksikator

Sapunske priče

Sapun s kozjim mlijekom

Sapun s kozjim mlijekom radila bih za osobe sa suhom kožom, iziritiranom kožom i slično jer je ovaj sapun vrlo blag i nježan, a kozje mlijeko ima povoljne učinke na oštećenu kožu.

Sapunske priče

Univerzalni jednostavni recept za sapun

Univerzalni recepti koji pašu većini ljudi za svakodnevno pranje tijela bi svakako trebali imati pravilan omjer tvrdoće, njege i pjene-perivosti.

Pokloni sebi užitak prirode

Provjerite! Moglo bi Vam se svidjeti...

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo.