Kako izabrati prirodni sapun?

Prirodni sapun gdje kupiti


Naranča, limun, lavanda? Odaberite prirodni sapun koji najviše odgovara vašoj osobnosti. Volite li citrusne, cvjetne, drvene, osvježavajuće, afrodizijačke, biljne mirise? Tu su i mirisni sapuni sa borom, kaduljom, pačulijem, lavandom, mentom ružmarinom, cedarom.


Po namjeni imamo sapune za razne tipove kože. Masna, suha, osjetljiva, zrela ili problematična koža.

Sapuni nipošto nisu za kosu već isključivo za kožu lica, tijela i ruku. Neki ljudi imaju osjetljivu i suhu kožu lica pa im sapuni nisu pogodni za lice. Ukoliko Vam sapuni za pranje lica i šminke pašu, preporučamo sapun s medom ili Castile. Castile je napravljen samo s maslinovim uljem. Evo jedan opširan tekst o Castile sapunu.

Ako želite nježniju kožu nakon tuširanja, Honey je najbolji izbor. Med je humektant, što znači da koži daje vlažnost. Nakon pranja ovim sapunom koža je nježna, mekana i baršunasta. Zbog umirujućeg djelovanja izrazito je dobar za sve tipove osjetljive, suhe kože. Med je dobar čak i prema upaljenoj, masnoj koži. Honey sadrži eterično ulje limunske trave koje podiže raspoloženje. Ako sapun koristite za lice, prvo pokušajte s ovim sapunom. Limun i naranča su najbolji mirisi za osvježavanje.

Prirodni sapun od eteričnog ulja Lavender pogodan je za pranje osjetljive kože. Miris lavande umiruje i opušta. Bijela glina od svih glina je najpogodnija za zrelu, osjetljivu, iritiranu te suhu kožu jer sadrži najmanje metala. Lavender je pogodan za svakodnevno pranje tijela a pogodan je i za brijanje.

Neka njega kože bude vrhunski spa doživljaj.Moglo bi Vas zanimati:

Pokloni sebi užitak prirode

Provjerite! Moglo bi Vam se svidjeti...

PRIJAVI SE I OSTVARI

-10% na prvu kupnju


Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo.